Baby minum susu formula

Ada tak kat sini yg mommies bagi baby newborn fully susu formula? Mcm mne nak deal dgn org yg suke tnye knp tak bagi susu badan? Rse mcm fail pulak jadi mak bile org suke tnye soalan tu..#seriusnanya #ingintahu #firstmom

28 Balas

saya ? ada orang tanya saya senyum je. takde jawapan. saya pernah checkup sebulan. nurse terkejut bila saya ckp saya bagi fm. pastu ckp kenapa da bagi fm. saya diam je. takkan dia tak baca kat buku anak saya tu ada sebabnya ? takde fail pun, semua tu pengalaman. mcm memula masuk kerja kat tempat baru. susu fm ke susu bf ke masing masing ada ujian masing masing. so tak boleh nak ckp susu fm senang laaa tinggal bancuh ja. takyah ibu jaga makan. no, salahh. adaaa dugaan nya