Baby minum susu formula

Ada tak kat sini yg mommies bagi baby newborn fully susu formula? Mcm mne nak deal dgn org yg suke tnye knp tak bagi susu badan? Rse mcm fail pulak jadi mak bile org suke tnye soalan tu..#seriusnanya #ingintahu #firstmom

28 Balas

berbeza pula dgn saya,family suruh bagi fm sb memudahkan kerja,baby gemuk² pastu diorang boleh bawak g mana²😅ehh kang kena sumbat apa² saya juga yg susah...saya lebih suka anak saya berkepit gn saya sekurang²nya saya boleh nampak anak² buat apa,didik ikut cara saya...anak sulung saya bf berat naik cantik je,badan pn tak gemuk tak kurus..terpulang pada mommies nak bagi fm atau bf itu atas kehendak masing tapi jangan suka judge orang bagi fm atau bf..