Baby minum susu formula

Ada tak kat sini yg mommies bagi baby newborn fully susu formula? Mcm mne nak deal dgn org yg suke tnye knp tak bagi susu badan? Rse mcm fail pulak jadi mak bile org suke tnye soalan tu..#seriusnanya #ingintahu #firstmom

28 Balas

Saya terbalik haha family saya mostly anak2 diberikan susu fm. Termasuk mak saya. Anak saya je fully bf, tapi disebabkan dia kecik comel bila makin besar, ramai suggest suruh topup FM bagi debab. Geram sebab anak saya sihat je, graph pun okay. Masa baby memang debab, ni dah besar makin meninggi. Makan pun dia okay, cuma berat naik sikit2. Saya buat taktahu je kalau orang duk tegur. Malas layan. Ignore je tau. Hidup kita sis, kita tahu macam mana nak handle. ??✨