Hi Mummies, Happy Mother Day. ❤

Ada tak kat sini yang checkup dekat Private clinic ? Then, rancang bersalin di Hospital kerajaan ? Before ini belum pernah register mana mana klinik kerajaan, perlu register ke tak ya? Sebab ada yang kata tidak perlu sebab ada rujukkan dari buku klinik yang kita selalu checkup , ada juga yang kata perlu register juga di klinik kerajaan (buku Pink) #24weeksPreggy

2 Balas

kena register klinik kerajaan juga sis..sebab mereka nak record..cadangan sy klu planning bersalin di klinik kerajaan sis stop ja klinik swasta..

5y ago

I see , okay sis. Thank you 😘

Sy checkup di Private Clinic and selamat deliver baby di Hosp. Kerajaan jumaat lepas. so far ok je.jz bawak rekod dr Private Clinic tu

5y ago

Okay sis, thanks for info 🤗