Penghidap PCOS boleh hamil ke

Ada tak kat sini yang ada pcos tapi hamil dan selamat lahirkan anak dengan sempurna? #ingintahu

4 Balas

Saya pcos both ovary. Ttc 3 taun and prnah preggy tp gugur je sblum ni. Alhamdulillah awal tahun ni diberi peluang preggy lagi and dah slamat bersalin dah baby girl. Skrng baby sebulan lebih dah. Saya doakan smoga ade rezeki sis juga pasni aminn 🤲🏻 Alhamdulillah masa preggy xde conplication pun. GDM pun xde. And bersalin normal

5mo ago

Alhamdulillah! In shaa Allah, Ameen Ameen!!! Terima kasih atas doanya dear ❤️

sy pcos sis + pernah ada endometriosis + tiub tersumbat alhamdulillah berjaya pregnant naturally after 4 years. Tahun dpn baru bersalin. Doakan proses bersalin sy mudah & lancar ye 😊

5mo ago

insyaAllah blh @ayn. jgn hilang semangat ok. lambat dgn cepat je 😊 sampai masa yg tepat insyaAllah rezeki timang baby akan sampai 😊

Takde apa yang mustahil sis. Saya PCOS both ovary, ttc 2 tahun setengah, 2 kali gugur awal kehamilan / chemical pregnancy. Alhamdulillah sekarang dah ada anak 2 ☺️

5mo ago

Alhamdulillah... sebab ada baca kat Google kalau pcos ni susah hamil and kalau hamil, anak mungkin dapat effect. Kita yang mild pcos ni rasa seriau dah. Tapi bila tengok comments yang ada pcos tapi berjaya hamil and selamat lahirkan anak, rasa lega sangat.

saya, mild pcos ttc 3y, 2x miscarriage. bby safely born 06/2022, now pregnant balik, edd 02/2024

5mo ago

Alhamdulillah. Sukanya dengar positif macamni. Semoga urusan sis dipermudahkan ya