Keluar sedikit darah 39week

Ada tak kat sini preg 39w n kluar sedikit darah mcm 1st day period tu? Huhu risau gak.. 1st pregnancy… #pleasehelp #seriusnanya #firstmom

8 Balas

dah pergi hospital? takut dh ada bukaan, sbb stiap org xsama.. mcm saya ada keluar darah bnyk tpi check belum ada bukaan cuma show.. better check hospital

2y ago

sy biasa kalau kluar darah mmg trun tanda dh.. tggu dlm mse 24jam akn ade contraction yg blaku. cek brp minit skli

terus ke hospital utk check. saya 38w bleeding. smpai hospital dh 2cm. x rasa sakit apa pn. masuk wad, terus bsalin 😂

saya masa 37w klua drh p klinik bru 1cm dh 38w bru bersalin..stiap org x sama nk confirm p klinik or hosp

keluar darah pergi hospital terus .. biar pun tak ada rasa sakit ..

Risau pegi la hospital……kitorang risau pun pergi hospital huhu

ada x sesapa yg dah ada bukaan , tp baby still gerak aktif..

2y ago

biasa baby dh mula mengeras je kan kalo dah ada bukaan..

Dah 39 kena gi hospital!

pi hospital