anak meragam

ada tak kat sini anak 3bulan masih lagi meragam. hmm susah nak bwk pi mana2 menangis dalam kereta, sebab mengantuk. bila nak bg tidur dia xnak. nages teruk2. ada tips tak#pleasehelp #ingintahu #firstbaby #firstmom

1 Balas

tkde tips puan sbb ank sy pun mcmtu ? dah nk masuk 6bulan pun still x suke naik kerete. kalau naik moto ok plk dia happy je bwk pusing dlm taman. naik kerete je nangesssss ? mommy2 yg ad tips boleh la share ye nnti sy pun try jgk la kot2 lepasni dia suke naik kerete.