Baby masih breech usia 30weeks

Ada tak ibu2 yg sama mcm sy? Baby masih kedudukan breech? Perut sebelah kiri rasa kosong,sebelah kanan ada isi..selalu gerakan baby sebelah kanan saja😅#bantujawab #ingintahu #helpandrespect

Baby masih breech usia 30weeks
2 Balas

ada masa lagi nak pusingkan tu. banyakkan forward inversion position. posture jaga jangan bongkok. bila duduk make sure pinggul lagi tinggi dari lutut. cuba search di yt banyak exercises untuk pusingkan baby.

Mmg dh scan dlm breech position ? Tp 30w masih ok lg, baby msih boleh pusing smpai 36w. Try buat position sujud lama2.

1mo ago

Sama2.. semoga mudah urusan bersalin nti