rasa berdebar debar

Ada tak ibu2 yg rasa berdebar debar time pragnent Skrang 31w...tiba2 perasaan tu dtg sendiri...

1 Balas

Saya memang berdebar bila dah nak dekat due. Tp perasaan nak jumpa anak dlm kandungan lbh besar dr perasaan takut. Tanamkan dlm fikiran ramai wanita boleh melalui proses bersalin yg amat perit dan menyakitkan,kenapa kita tak boleh mcm mereka. Sis positif ja,sakit bersalin tu memang sakit yg tiada bandingnya di dunia ni. Tp bila baby dah keluar hilang semua kesakitan tu. Bahagia sangat bila baby tenung mata ibu seusai dilahirkan. Tak tido semalaman rasa tak percaya kita dah lahirkan seorang manusia.