Tidur sblah kiri atau kanan?

Ada tak ibu2 yg mmg di saran kan utk tidur sblah kiri tp kalau punggung dah krem sgt tak apa2 ke kalau tidur sebelah kanan pula? Share pengalaman ibu2. #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

12 Balas

Betul, tidur mengiring sebelah kiri sbb nak kasi pengaliran darah yg lebih lancar kepada baby. saya pon tidur mengiring belah kiri sampai krem 🤣 tapi boleh je tukar2 side..Cara saya utk hilang krem, Saya buat satu alas bantal yg lebih tinggi utk letak kat pertengahan kaki tu. kaki kanan atas bantal lebih tinggi, kaki kiri pula kat bawah lurus je. Alhamdulillah, krem tu x selalu ade dah. Skrang 36 minggu.

2y ago

wah... terima kasih atas perkongsian😍😍😍😍😍