Buasir Teruk..

Ada tak ibu2 yang mengalami buasir time pregnant atau selepas mrlahirkan?? Boleh share tak ubat atau tip mcm mane nk kecutkan buasir ni ye???ade yang berpengalaman tak, dan menjadi tak??#pleasehelp #bantusharing

2 Balas

sy pernah kne dlu... lpas bersalin, dokter sruh tolak pkai jari utk msukkn balik n buat senaman kemutan. lpastu tuam pkai ice.. utk sy, ia berjaya😍

pergi farmasi beli ubat buasir Himalayan . nama pilex xsilap . sy pkai tu je okey . 2x sehari

2y ago

ubat sapu ye tu??