Buasir 3rd trimester

Ada tak ibu2 yang berpengalaman kena buasir semasa hamil ? Boleh share cara pemulihan? Tq ##bantusharing

1 Balas

sy x thu buasir sis dibhgian dlm atau luar tp klaw bole better bgy thu doc , mcm sy buasir bhgian luar dan doc ckp tu sb terlalu meneran tambhan lgy baby da besar , tu jd buasir sb baby dy akn menekan . doc just suruh sy mkn sayuran byk dy xbgy ubat . sy 33 minggu skrg .

3y ago

xpe laa klaw pape tye je ada jugak yg mnjwb sy pun msih bljr . sma2 dpt pnglman tp klaw nanty mslh buasir ni x hilang lps bersalin baek refer doc tau sb seksa nanty