Implant

Ada tak ibu2 yang ada pgalaman guna implant sbg perancang kluarga? Cmna proses dia buat tu? Tores dekat lengN ke cmna?

2 Balas

A ah sis, dia letak kat lengan, tanam dalam lengan. Tapi most cases lepas tanam dalam lengan memang tak period & tak pregnant. Tapi kalau keluarkan, boleh pregnant balik, boleh period balik

5y ago

Ouh tak period ke? Mna lg ok implant dgn IUCD tu?

dia bius dlu kt tmpt lngan tu pastu tores sikit je nk msukkan implant tu dan jhit sikit..Tme tu xrse sb bius dh..Tu ape sepupu pernh crita..

5y ago

Ouh cmtu ya. Tq ya sis sharing