Ada tak y macam saya

Ada tak ibu² y berat naik mendadak dalam masa 12 hari . Y kena g kk utk tgk tekanan bp dgn air kencing . Saya ada gdm . Apa y ibu² buat ya . Saya kalau tak makan , perut akn jadi lapar . Tapi saya tak pening atau hypo . Boleh ka utk stabilkn berat balik . Saya 28w . Tq

2 Balas

Sy Kene check BP sndiri je kat rumah ada mechine Kt rumah so xperlu pergi kk hari ii, makan Kene suku suku separuh , contoh nasi suku lauk suku sayur separuh plate, air manis Kene cut , roti ii Kene kurang , time kudap ii makan buah atau kekacang . Sy Pon 28w. dri awal pregnant berat badan Laa masalah Sy hahahahahaha. ada bulan elok je berat badan ada bulan naik mendadak. tapi Sy xdee gdm

boleh je nk makan tapi cari yg tinggi serat la.

11mo ago

y mcm mana ya