Makan Maggi

Ada tak ibu2 sini yg dah bersalin, time preggy suka makan maggi? Boleh share tak ada effect pape ke dkt baby? #jangandibully #Nanya

3 Balas

Saya masa 1st trimester selalu juga mkn maggi especially tgh mlm. Tapi saya rasa bersalah kat baby and bdn saya lepas failed minum Air gula. Saya pun stop mkn benda yg tak sihat and ganti kan dgn mknn yg lebih sihat seperti yg disarankan dietitian. Agak struggle la nak control nafsu tapi kena tahan demi baby and diri sendiri jugak.

saya makan je maggi tapi rencahnye pakai separuh je . alhamdulillah baby saya tkde pape masalah .

better elakkan