sakit belikat

ada tak ibu2 kt sini ,suri rumah, menyusu bdn, bnyak uruskan anak pernah alami sakit bhgian belikat dan pergi physio/chiro? #ingintahu

2 Balas

Saya pernah kena juga. Tapi tak berpanjangan. Saya buat senaman regangan yg berkaitan dgn belikat. Sbb saya czer, tak boleh terik sangat buat regangan tu. Syukur ok dah belikat. Kena jaga postur juga

2y ago

belikat sy makin tegang. dah buat jugak senaman belikat tu. tp kejap je leganya. haih. dia sakit time malam. nk pusing posisi tidur.. tarik nafas smua xboleh ..

sy selalu kena.. x tahan sy minta suami urut.. tmbh pula sy ada mslh sakit tulang ekor selepas bersalin.. anak dh nk masuk setahun masih terasa sakit🤕

2y ago

sy dah msuk 3kali suami urut. sakit jugak. mmg nk kne pergi physio rasa ni. haih. nk tidur pon sakit. tarik nafas tak boleh dalam