Keputihan masa hamil 30minggu

Ada tak ibu² kat sini alami benda yg sama? Saya before ni tak ada keputihan yg byk. Masuk je 30minggu, keputihan mcm byk. Doc ada bagi ubat Candid V1. Lepas pakai tu, esok nya keluar byk tapi warna tak bertukar kuning atau hijau. Bau pun tak ada. Ada petua tak?

1 Balas

Saya pernah Doctor kta perubahan hormon 2 3 kali jugak doctor ambil sample hantar lab tapi result okay takda jangkitan Kalau sis risau better mintak doctor ambik sample

4w ago

oh ye ke. risau juga, sebab ada keluar mcm tektur putih krim. tapi tak berbau or tukar warna.