Keputihan semasa hamil

Maaf kalau agak kotor. Siapa pernah alami keputihan mcm ni. Bila masuk 3rd trimester makin byk tapi keluarnya tak selalu. Ada masa takde langsung, ada masa sikitt je, ada masa dia bnyk sangat2. ianya Tak berbau.. Gatal tu pun kadang2 je.. Sy perasan keputihan ni byk bila ada gatal datang, berpeluh, byk berjalan atau buat kerja bnyak.. #bantusharing #pleasehelp #firstbaby #advicepls #firstmom #ingintahu

Keputihan semasa hamil
1 Balas

Updated : hari ni masa appointment kk. Bgtau nurse dan dr dah ambik sample. Perghh sekali dia ambil sample kat dalam, rupanyaa lagi bnyak dan berwarna hijau. Hopefully bukan gbs. Result dapat tahu lepas 2 minggu lagi

2y ago

then apa result? sbb sy alami benda yg samaaaa!!😢😢 now kandungn 19w