Anak songsang

Ada tak ibu2 36w baru dapat tahu anak songsang.. Boleh ke baby pusing balik.. Sebab 23/6 ni kena ceaser#ingintahu

2 Balas

kawn saya ada jugk doc detect anak songsang mse 36weeks, hmpir nk ceaser tp xjd sbb last2 minute check, anak dh elok pusingnya. tp still dia beranak 37weeks la.

3y ago

alhamdulillah sy pun tak jadi ceaser.. baby pusing balik.. 41w bersalin normal

ada tips nak bby pusing? dpt tarikh ceaser 7.11 sbb bby songsang hrap sngt dpt bsalin normal ni ank first