Buaian Elektrik

Ada tak ibu-ibu yg guna buai elektrik ni untuk baby masa dlm pantang ? Bahaya tak ? Anak saya tidur jenis nak kena tepuk sentiasa lepastu takmau letak , letak mesti bangun n nangis . Kadang suami saya terpaksa dodoi goyangkan badan sambil diri nak tidurkan dia . Struggle n stress juga nak handle mcm ni #ingintahu #seriusnanya

Buaian Elektrik
23 Balas

saya bby 3 bulan baru strt masukkn dkt buai..sbb berat die nek x cantik..tdo bawah x bpe lena..tu tgu 3 bulan baru masukkn buai..da beso kit..masa dlm pantang saya x msukkn dlm buai..tkut tersedak

sy guna tapi spring tu tak pkai semua..kena adjust dan swing motor pun xblh laju sgt. just berbuai biasa sahaja. klu ank dh lena sy ttup suis just ayunkan manual sahaja.

9mo ago

boleh susunan spring mcmtu, xde masalah

Saya guna start dia umur 20 hari he he he mudah kerja saya. Tapi saya beli tilam buai dekat shopee. Bantalnya tak pakai. Sekarang dah 9 bulan, dah refuse buai 🤣

sy xajar gune buai mcm ni susah klu nk g mne2..sy ajar anak guna buai mcm ni je..nk g mne2 boleh bawak..☺️ nk ayun pun senang, kdg pakai kaki je..🤭

hi , guna waktu siang sahaja tau , kerap perhatikan keadaan dia , malam jangan letak buai ya , risiko tinggi , semoga segala urusan dipermudahkn

Sy pun guna dulu, guna yg paling slow dan kalau boleh bila anak dah tido off kan supaya dia x biasa sngt kena ayun

pakai buai senang..baby lg lena n tidur lama klu berbuai..nti dia da besar skit blh slow2 train tidur kat tilam

sis Cuba beli ikan patung mainan yg ekor dia libas2 tu saya Ada trnmpk parents tu letak KT baby BG tepuk2😂

Saya guna untuk siang spring ikut usia dan kelajuan slow , mlm dia nk tido bawah ..

Kene beringat kalau guna buaian, tapi alhamdulillah anak2 sy xguna buaian