EDD 17/2 ...

Ada tak edd 17/2 dah bersalin ? saya edd 17/2 baby masih selesa dalam perut . takda tanda tanda lagi 🥹 . saya risau overdue je ni 🥺

5 Balas

sama la kita 17/2 ni🥲 baby msih selesa lagi dlam perut.. senaman, jalan², naik turun tangga, kerap bersama suami, semua da buat.. tapi tanda² xda lagi🤣🤣 tinggal brapa hari lagi ni nk due.. nak xnak kena serah diri laa sya sbab gdm on diet x boleh lebih dari 40hari.. doakan sya ye sis.. sya doakan sis juga dipermudahkan bersalin ye💪💪😊

3mo ago

Alhamdulillah da😊

samaaa 😂 dia sronok sngat dlm prut tu , kena extend lg 3hri 3hri review dktor tgok mcam mna. klau tak keluar jugaa serah diri lah jwab nya 🫡

3mo ago

tulah . saya kena extend tarikh smpai 23 ni . kalau takde apa apa tanda jugak . serah dirila jawabnya 😚

Sya Edd 17/2 ... Tp dh beranak 10/2... hehehehe... Semoga baby Cpt keluar..

Saya due 18/2 , belum bersalin lagi hm . Samala risau overdue 😭

kerapkan bersama suami ye sis