Due date 19.6

Ada tak due sama dgn saya? Harini dah 39 minggu 3 hari masih lagi bekerja mcm biasa tak ada lagi tanda baby nak keluar sampai jadi stress orang kasi tips2 jalan kaki la, bersama, ketuk ketampi semua dah buat, letih je dapat tapi masih tak ada tanda nak keluar sampai dah tak percaya dah dgn tips2 semua tu💆‍♀️risauu dan stress

15 Balas

sy due 22/6, skrg xde tanda2 lgi. cuma sakit kat bawah..mgkin baby dh duk bawah sgt kot.

sy due 23/6.blum ada tnda² lgi.smoga ada tnda² sblum due tiba.sbb sy gdm on d/c risau jgk.

1y ago

huhu tula kan saya macam tkde apa2 je rasa skrg padahal due isnin 🥲 semoga dipermudahkan urusan kita🤲

Sy dah 40w 3hari sis. Belum ada tanda2 lagi huhu takpe lah tggu je lah

1y ago

Aaaminnnnn 🤲🏻

Sya 17/6 tp dr bgi sminggu.doakn sya smoga dprmudhkn

1y ago

semoga dipermudahkan urusan kita aminn🤲

sis dh bersalin blom?

1y ago

masuk ward je sebab scan baby besar check jln dh bukak 3cm tapi mcm tu jela dari smlm 3 cm je☹️☹️☹️