Due date 30/7/23

Ada tak due date sama macam saya ,korang dah beli apa je barang baby ☺️ shere la , baby no 3

24 Balas

samalah kita 😍 saya baru beli drawer , ampaian n trolley tingkat . setiap bulan beli sikid2 dulu hehehe

sy due 11/7..masih confuse nak beli apa 😅.. so xbeli apa lg.. lps raya bru nk strt beli skit2

1y ago

Due saya seminggu lepas awak, saya pun tak tahu nak beli apa. Save save je video kat tiktok shop 😂😂

sy 23/7. InsyaAllah lepas raya nnt dah start nak beli kperluan baby 🥰🥰🥰

1y ago

Sama tarikh kita 😍

sy 27.7 due... x beli ape pun lagi. 1st baby,, x tau nk mula beli yg mna sbnr nya..

Hi due date saya 12/7 anak ke 3 lps 10 tahun minggu dpn cuti baru nak gi beli

due date sama la 🤭 x beli ape pon lagi . insyaAllah lps raya start mmbeli

saya 17/7 tak beli apa apa lagi InshaAllah lepas raya nak beli

17/7..next month baru beli semua kelengkapan baby. Heheh

saya due 22/7 ingat lepas raya baru cari barang baby

sy 4/7 blum beli apa2 lagi.. hjung bulan baru beli