Pregnant tapi tak Ada alahan ?

Ada tak dkt sini mommy pregnant tapi tak Ada alahan smpailah 9bulan ?

9 Balas

saya 🙋 alhamdulillah , tiga² anak tk der alahan . nk masuk yg 4 ni pun so far alhamdulillah tk der jugak .

saya mase first pregnant takde langsung alahan , harap² second prengnant ni pon takde alahan jgk 🥰

Sekrang saya 30w takde kena alahan langsung alhamdulilah. tapi mak saya yg kena alahan mengadung 🤣

Sy… alhamdulillah xde alahan xde kencing manis or penyakit lain masa preggy 🥰🥰🥰

Sayaa…3 kali pregnant takde alahan..paling teruk pn takleh berus gigi ms 2nd pregnancy

alhamdullilah saya pun, rezeki jgk tu tak ada alahan

Saya. Tapi dapat dekat husband la hahahaha

Saya🙋🏻‍♀️

Adaaa...