Scan baby

Ada tak dalam ni yang duduk setapak, boleh recommend tak klinik swasta ibu & anak yang buat scan murah murah? Prefer area sri rampai, wangsa waju

8 Balas

Oh sis stay dekat dengan area saya juga. Sis cuba klinik dr alyna. Saya scan n monthly check up di situ. Harga sangat berpatutan, doctor friendly n akan jelaskan dengan details n bilik scan cantik selesa

4y ago

sy pn scan kt ctu..mmg selesa n friendly

Kat ukay perdana pun elok, klinik myfamily by mysonoworld. Sy buat monthly check up situ. Tp pakej utk scan sahaja pun ada. Scan serendah rm50. Blh usha kat instagram dia.

Ni klinik cahaya tp kat bangi..ni pon mmg harga dia, tak de promo..ni yg dorg ckp la..sbb sy baru mggu lepas set appointment dgn poliklinik az zahra tu..

Klinik mesra. Cumanya bukan area setapak or wangsa maju.bagi sy xjauh. Area batu caves. Harga rm35. Tapi too bad doc laki.

klinik famili gravidities, xperlu appointment.. Wangsa maju.. Ok la.. Rm60 scan.. Doktor perempuan

g kt sentul sis...sonovision...bapak bagus

Try kat sini

4y ago

Kan😊..tak sabar nak tggu ni..kwn2 sy sume kat sini..tu dia ckp bagus..so sy pon suggest yg mana ok..huhu..lg pon tak mahal..

.