Baby Terkejut

Ada tak baby ibu2 bila baring telentang dia mcam terkjut tu ? Knp ya ? Baby saya 2bulan lebih mcam tu . #seriusnanya #ingintahu #firstbaby

1 Balas

puan x pakaikan dia bedung ya? biasa bedunglah alat utk kurgkan baby trkejut2 bila tido.. sbb baby dlm perut dia sentiasa dlm posisi menekup, bila dh keluar dri rahim, dia kena baring trlentang mmg dia akan trkejut2 wlupun xde bunyi bsing.. anak sy start 2bulan, sy potong kain bedung yg besar tu jadi sparuh, lepas tu sy cuma bedung sparuh bdan, dri bahu smpai pinggang, semata utk ikat tgn dia je supaya x trkejut,mmg nyenyak dia tdo tnpa trkejut2 dah..hehe.. cubalah..