Anak lebih manja dengan daddy

Ada tak anak-anak yang lebih manja/rapat dengan ayah? kalau daddy outstation tiap hari kena video call, daddy nak masuk toilet pun nangis nangis nak ikut? mommy takde dia okay je. #Baby 10months?

7 Balas

Anak2 saya boy & girl rapat dgn daddy. Sebelum tido daddy teman dulu. Kalau demam pun TGH malam daddy y jaga. Tapi anak2 saya dah besar. Y baby pun kalau daddy tepuk2 jap je tido. Kalau mommie y pegang nak upah dulu