Anak lebih manja dengan daddy

Ada tak anak-anak yang lebih manja/rapat dengan ayah? kalau daddy outstation tiap hari kena video call, daddy nak masuk toilet pun nangis nangis nak ikut? mommy takde dia okay je. #Baby 10months?

7 Balas

Anak2 saya boy & girl rapat dgn daddy. Sebelum tido daddy teman dulu. Kalau demam pun TGH malam daddy y jaga. Tapi anak2 saya dah besar. Y baby pun kalau daddy tepuk2 jap je tido. Kalau mommie y pegang nak upah dulu

ank perempuan semua rapat ngn ayah... nasib mama dpt ank boy sorg je... sorg tu jelaa lekat ngn mama...yg lain semua anak ayah😊

Mmg ank perempuan mnja gan ayh lg2 bila muka da iras2.. tahap mgada yg mlmpau2.. walhal ayh nk g work je.. smpai sedu2 nk ikut..

Ada je. Tapi anak saya balance dua2. Dgn Mak nya atau ayah nya sama je.

Anak mmg lebih manja dgn ayah... Sbb lelaki dia relax...

sweetnyaa ankk cmtu

😍