bersalin husband boleh masuk LR?

ada sesiapa yg baru bersalin dia HKL ? nak tau husband boleh masuk ke atau x ye ?

6 Balas

baru2 nie kwn sy berslin HKL thn lpas bln 11 somi die x leh msuk..HPTL mne2 x dibnarkn somi msuk sis☺️sy pon berslin tnpa somi..somi sy hanye msuk wad ja boleh😊

rasanya musim covid ni x dibenarkan tapi kalau hospital swasta boleh je tp kena swab test

Waktu covid sekarang tak boleh . Kalau private insyallah boleh. Tapi mahal sikit la

Kalau kerajaan xleh tapi kalau swasta boleh janji dah but swab test

Musim covid nie sis harapan laa rsenyeee

x sebab takutvdarah katanya