Suami dapat alahan

Ada sesiapa yg ada pengalaman suami yg alahan (mual, air liur bnyk) masa awal pregnancy (5w++)?

9 Balas

Sy mual2 je masa 2 bulan lebih tapi suami yg muntah2 lepas mkn sblm mandi malam. Suami yg kerap sakit kepala n leher. Sy xmengidam tp suami byk benda dy mengidam. Sy habis2 teringin mkn buah je. 😊

Saya masa week ke 7 badan rasa okay je. Husband pula yang pening kepala, muntah2, sakit perut. Sekarang dah week 13, mual2 semua tu dah takda.

air liur byk tak da. tapi alahan, muntah, mual ,sakit kepala, seram sejuk tuh yaa tambah kalau silap makan.

saya dari awal prengant smpai 14minggu air liur penuh tak boleh buat apa sampai dia hilang sdri

sya pernah,sya Ada alahan husband pun alahan juga ,Di namakan sindrom cauvade

ade suami saya yg muntah teruk ...sampai berhenti isap rokok ...

husband sye ada dpt, dia rasa mual2, tp xlama la skjap je mcm tu.

3w ago

Lepas tu awak ada alahan tak?

sye baru masuk 2bulan pregnant