Nak tanya nak tahu

Ada sesiapa yang pernah berlaku seperti nie dak..kalau terjadi begini.terus ke klinik atau tunggu saqi 2 lagi.adakah ini tanda keguguran.tapi dalam perut tak sakit.ingatkan basah disebabkan keputihan.calit² berdarah macam nie

Nak tanya nak tahu
3 Balas

I pernah ada bleeding masa 7-8 minggu pregnancy. I terus refer klinik & doctor bagi ubat kuat rahim. Sekarang dah takde and my baby pun okay. I suggest boleh terus pergi clinic untuk check dulu.

kalau boleh terus ke klinik sebab saya pun kena macam ni masa 7weeks. doc bagi ubat kuatkan rahim and now alhamdulillah tak ada lagi keluar. baby okay.

sebolehnya terus ke kecemasan atau klinik berhampiran. untuk langkah berjaga² 🤗