Bersalin

Ada sesiapa yang dah bersalin dalam tempoh PKP tak? Macam mana prosedur bersalin dalam tempoh PKP di HKL? Suami boleh teman tak? Niat nak bersalin di kg tapi takut taklepas masa sekatan. Or ada yang lepas masa sekatan untuk balik ke kelantan? Prosedur nya macam mana pula? Boleh share.

1 Balas

Sy bersalin 1 ramadan aritu kt hospital melake..mmng susah skit..husband hantar je pastu trus balik..mase discaj baru boleh dtng..uri pn simpan kt dlm wad je..xtau la kalau kt hkl boleh teman ke x..😊