Twins Birth Story

Ada sesiapa yang ada pengalaman lahir kan anak twins? Saya ada beberapa soalan nak tanya. 1. Berat mereka berapa? 2. Weeks berapa mereka di lahirkan? 3. Bersalin normal atau C-section? Maaf kalau soalan agak private bagi semua. Saya nak tau ada chance ke bersalin normal kalau misalnya baby sorang 3.5kg and lagi sorang 3.7kg. harap2 ada yang sudi kongsikan

2 Balas

Sya ad kawan lahir twin..dia bersalin hospital kerajaan..dr ceaser ..dr xbgi normal sebb takut xreti push sebb dia xdk pengalaman lagi..klw songsang selalu ceaser sis,tapi xtahu la hospital tempat tempt sis mcm mna,sya hospital di kedah..

Min pon tertanya-tanya kalau yang pregnant twins ni. Jom mommies lain bantu kongsikan pendapat di sini😉