Hi semua.. saya skrg mengandung 20 week tapi ada pendarahan..ada tak yg serupa mcm saya?

Ada sesiapa tau tak klinik area kl yang bagus untuk check perut?

2 Balas

Sy last week. Tapi skali kluar je, mcm coklat2 je yg keluar tu. Plus Sy rasa sbb naik kereta lama sgt, drive jauh. Atau sbb penat. Mmg terus gi cek klinik, Alhamdulillah masa check smua okay je. Plus mcm nasib baik dah rasa gerak baby. Rasa gerak2 dia buat Sy rasa secure sikit.

x