Keliru dengan pregnancy test

Ada sesiapa tahu tak ini mengandung atau tidak? Saya keguguran pada 30/03/2021 sedang mencuba untuk ada anak. Sekarang saya tengah kuarantin sebab suami kena covid saya tak boleh nak keluar beli brg dan nak kirim dgn org beli test pregnant segan sbb dulu waktu gugur mcm2 cakap. Tolong bantu saya tengah keliru dan trauma. #pleasehelp

Keliru dengan pregnancy test
14 Balas

prgnant tu sis.. saya pun check upt samar² mcmtu bila g scan tau² dah 8w.Jaga kandungan baik² jangan angkt berat² dn banyakkan berehat makan vit².Semoga keluarga sis bebas dari covid amin

beli on9 je sis.beli lebih,buat hari2 kalau masih ragu2.nanti line tu makin jelas hari ke hari. insyaAllah

Positif ni sis..tapi ini masih kabur mksd nya masih bru cek lagi 4-5hari lagi dia akan terang

Positif.. Tahniah puan.. Semoga dipermudahkan segala urusan

Yes.. positive.. maknanya pregnant 😊Congratulations

tahniah...lps kuarantin boleh jumpa doktor...

double line tu sis, insyaAllah sis pregnant

Tahniah mengandung sis,jga Diri baik2 ya

mngndung 😊tahniah sis

tahniah awak sama cm sya