Bersalin di kerajaan

Ada sesiapa sini ada pengalaman bersalin di Hospital Sultan Ismail Johor x ? Kita rasa cuak laa .. tadi scroll2 ada yg kata yang tak elok . ada pulak dapat layanan yang baik .. please bagi semangat #31weeks

1 Balas

Layanan hospital kerajaan ni rasanya ikut nasib jugak. Tk blh nk janjikan mmg akan dpt layanan yg baik, so kena cekal sikit hati 😅

3y ago

tak jugak. kwn sy baru baru ni kelas 1 utk bersalin, layanan teruk jugak. sebelum tu ada masuk wad kelas 3 utk sakit lain, elok pulak layanan. hospital lain bkn HSI. Ikut nasib dpt nurse mcm mana..