Teething/tumbuh gigi umur 4 bulan

Hi ada sesiapa pengalaman anak teething umur 4 bulan? Brpe lama ya tumbuh first teeth? Anak saya 4 bulan mcm teething. Nmpk mcm sikit putih dkt gusi. Dia meleleh air liur basah baju, suka gigit2. Meragam jugak.

1 Balas

saya! sama pengalaman mcm sis😄 baby now usia 6 month. Masa baby jannah 4 month dia start teething... jadinya saya buy for her teether... sampai sekarang dia teething... dekat gusi dia ada warna putih 2 slot🤣🤣 haritu cucuk 6 bulan tunjuk kan nurse KKIA nurse kata laaa nak tumbuh gigi dah😂😂...