Pengalaman Bersalin AWAL

Ada sesiapa para ibu yang nak share pengalaman bersalin awal? Mostly sebab apa bersalin awal. Sama ada kerana GDM, masalah lain, baby besar, atau normal phase (pecah air ketuban, bloody show, spotting). Dan berapa usia kandungan saat melahirkan? Jom share. Saya due 30.6 ni. Risau pula tak rasa apa lagi. #37weeks

1 Balas

Ank kedua sy bsalin 36w sbb pecah ketuban

4y ago

Tp lps tu admit semula ke hopsital sbb jangkitan kuman dlm paru2...on antibiotik dkt 15hri jgk...