Tlg bg nasihat

Ada sesiapa nak kawan dengan saya? Nak borak borak. 4 tahun kahwin belum ada anak lagi. Suami suka buat hal sendiri.. sunyi 😞 tlg nasihat apa sy patut buat… 😢

2 Balas

sis duk area mana tu ? saya cadangkan sis kena cari minat atau hobi baru untuk isi masa lapang sis .. jgn sedih2 , dlm masa yg sama cuba eratkan balik hubungan suami isteri tu , lgi best ada hobi yg dpt dibuat bersama suami

5mo ago

Sy duduk di johor.. xtau nak eratkan macamana. Keluar pagi balik keje dh temgah malam. Dh penat n moody.. Lepas makan mandi lepastu terus dia tidur. Esok pagi2 dh keluar. Begitulah hari2.. 😭

Awk tak keje ye... waktu cuti suami bila? Waktu tu ajakla dia kuar jln2 mkn luar ke. Kalau awk sunyi cuba join kelas online mcm masak ke buat kek ke atau jd DS sbb diorg slalu buat kelas jd xsempat bosan.

5mo ago

Sy kerja dari rumah stokis jual barang online. Busy dgn kerja sendiri tp pd masa yg sama sunyi sebab xde kawan berborak di rumah..