pendarahan

ada sesiapa mengalami pendarahan selepas bersama suami? #8weeks

20 Balas

Jumpa doktor ya. Saya berdarah selama 3 minggu selepas bersama suami sekali pada trimester pertama. Mungkin rahim lemah. Doktor bagi ubat duphaston untuk kuatkan rahim.

2y ago

baik..dah jumpa doktor..alhamdulillah doktor scan ok..nampak jantung..

Untuk trimester 1 boleh tapi tak digalakkan. Kita tak tahu kadang uri kedudukannya dibawah. Terus pergi emergency kalau ada bleeding.

sy pernah tapi warna coklet je .. alhamdulillah 🤲 kandungan takda masalah sampai sekarang 🤲 semoga awk baik² saja 🤲

2y ago

insyaAllah amin...semoga kandungan awk pun sihat ..terima kasih ya

bahaya bersama time awal2 , sbb laki ni kalau bersama die tkkn pk ade bby dlm rahim kite,main tujah kaw2 punyaaaa

Better elakkan dulu sis kalau ada bleeding

2y ago

baik..lepas ni mmg elakkan la..terima kasih sis

pernah.. kena cuti bersama dulu.. huhu

2y ago

banyak x darah masa tu sis

saya tiada pendarahan.. normal ke ?

2y ago

kalau tiada pendarahan tu normal sis 😊

Tak ada. Rujuk doc

xpernah alami

xpernah