Rambut anak berubah

Ada sesiapa ka rambut anaknya yang masa kecil lurus halus...semakin membesar berubah ke ikal...sebab anak 1st saya masa kecil rambutnya halus lurus...bermula umurnya 7thn semakin berubah ke ikal dan mengembang. Anak 2nd saya pula mcm tu juga...cuma bkn berubah ke ikal...dari rambut halus jatuh ke bwh berubah menegak ke atas rambutnya dan mengembang.

1 Balas

Ermmm😅😅😅 jgnkan ank.sya last rambut lurus lebat umur 12thn....cun2 genap 12thn rambut start dah ikal

5y ago

Berapa umur anak yg rambutnya mula berubah tu ya?antara parents ada yg mmg rambut ikal?