Hi semua, Bleeding tetapi kantung masih dalam Rahim

Hi, Ada sesiapa disini yang hamil 5 minggu , bleeding darah ketul2 macam period tapi bila cek di hospital kantung masih dalam rahim & doktor minta untuk datang lagi 2 minggu untuk repeat scan?

1 Balas

ya sis, datang lagi 2 minggu untuk scan samada janin ada ke tak, saya pun camtu, ada spotting, bleeding, kantung kosong kena dtg lagi 2 minggu untuk check..

1y ago

Terima kasih ya sis, Insya Allah ya baik2 sahaja untuk kandungan kita ya, jaga diri ❤️