Maltofer & Iron Coklat Kk bagi

hi mommies nak tanya. hb saya low. boleh x kalau saya makan maltofer pagi sebelum breakfast. and then malam makan ubat iron coklat yg kk bagi tu?? boleh mcm tu x? atau makan maltofer SAHAJA sdh cukup?? #mohonbantu

2 Balas

Consult dengan doktor/nurse awak dulu. Setiap orang kondisi tak sama awak.

boleh tahu tak awak mkn maltofer still mkn iron tablet tu tak?

6mo ago

tak. saya makan maltofer saja. sudah memadai. x perlu lagi makan iron tablet tu