Klinik utk scan baby

Ada sesiapa dari muar x? Klinik swasta mne yg recommended utk scan baby? Sy dh search dkt fb n google, x jumpa review yg sgt recommended.. Tq

2 Balas

Tey maternity, raja specialist. Atau klau nk check simple2 klinik asia pn blh. Pnh jg nmpk klinik di pesta area uob bank x silap sebelah farmasi ade buat scan details etc. Kpj pn ada klau nak.

klinik sofea 2d RM60 , klinik taj 2d cuma RM45 shj. klinik sofea awk req doctor Afiqah dia scan details. Nak try Poliklinik Amin pn blh.

2mo ago

Sy pernah scan klinik sofea doctor anis, doctor tak mesra langsung & tak terangkan details pun. Cakap macam acuh tak acuh je.