ada sesiapa dah vaccine booster? Minggu berapa anda? Pfizer juga? #bantusharing

24 Balas

Ok kah tu ambik vaksin booster tiada apa apa yg berlaku pada janin dalam kandungan kah

3y ago

tiada harm for baby... doctor syorkan... if tak vaksin baru akan ada problems..

awal2 kehamilan kurang dari 2bulan boleh ke ambil vaksin boster?

saya 35 week dpt booster. tpi reject. nk ambik lepas bersalin

Dah ambil masa 16 minggu. Takde pape masalah pun semua ok jee