HUSM KUBANG KERIAN KELANTAN

Ada sesiapa boleh share pengalaman terbaru bersalin di husm kubang kerian? Baju ibu perlu bawa ke? Apa yg perlu ke labour room? #bantusharing #ingintahu #firstbaby #firstmom #pleasehelp

2 Balas

takde pengalaman. tpi utk ke LB standby je set baju bby, diaper, bedung. nty dekat ward boleh tnya nurse apa je kena bawak sebab setiap hosp lain2 kan. baju ibu bawak 1 je utk balik sbb dekat hosp mmg pkai bju hosp je..

8mo ago

tak.. pkai bju hosp. mak sedare sy pernah beranak situ..

up.