cara dapat jantina (ikhtiar je)

ada sesape kat sini yg penah mecuba cara2 untuk dapatkan beby girl & menjadi tak ? kalau ada, sila share di ruangan komen ya…tahu jantina tu Allah yg beri tapi tak salah kita ikhtiar kan..sbb sy dh ada 2 pistol…hehehe thankyou 😇🥰#bantusharing #ingintahu #jantinababy

13 Balas

hmm.. yg ni sy tak pasti..sy Ada baca2.. melalui pemakanan pun boleh Jadi.. mcm sy Dan suami mmg suka makan daging.. ni Lepas dpt baby girl la bru kitorg laki Bini terbaca info ni.. tak kisah pun jantina apa.. asalkan sihat sempurna alhamdulillah ..