cara dapat jantina (ikhtiar je)

ada sesape kat sini yg penah mecuba cara2 untuk dapatkan beby girl & menjadi tak ? kalau ada, sila share di ruangan komen ya…tahu jantina tu Allah yg beri tapi tak salah kita ikhtiar kan..sbb sy dh ada 2 pistol…hehehe thankyou 😇🥰#bantusharing #ingintahu #jantinababy

13 Balas

Sorry dear. Tapi yang menentukan baby girl atau boy tu adalah chromosome XX atau XY. Benda ni science and kita tak boleh control/ plan. So far takde lagi kajian yang dapat buktikan cara utk dapat bby girl/ boy. Gender is not main issue. Yang penting baby tu sihat. Jangan percaya sangat dengan benda2 yang tak sahih ni. Takut jatuh hukum nanti, wallahua’lam. Satu je jalan, kalu nak ikhtiar. Buat solat hajat, doa dekat Allah banyak2 utk dikurniakan baby girl