cara dapat jantina (ikhtiar je)

ada sesape kat sini yg penah mecuba cara2 untuk dapatkan beby girl & menjadi tak ? kalau ada, sila share di ruangan komen ya…tahu jantina tu Allah yg beri tapi tak salah kita ikhtiar kan..sbb sy dh ada 2 pistol…hehehe thankyou 😇🥰#bantusharing #ingintahu #jantinababy

13 Balas

saya pun try petua orgtua bg masa dpt anak prmpuan 2 org.. ada pakcik tu suruh tukar tmpt tidur je... lepas tu dapat 3 org boy... skang ni try nak dptkan girl lak... try tukar tmpt tidur ... x tau lah menjadi ke x ikhtiar kalini.... xpe lah... lelaki ke prmpuan... anak2 kite jugak kan... kite hanya mampu merancang Allah penentu dan tahu apa yg terbaik buat hambanya.... didik je lah anak2 dgn iman dan taqwa....