cara dapat jantina (ikhtiar je)

ada sesape kat sini yg penah mecuba cara2 untuk dapatkan beby girl & menjadi tak ? kalau ada, sila share di ruangan komen ya…tahu jantina tu Allah yg beri tapi tak salah kita ikhtiar kan..sbb sy dh ada 2 pistol…hehehe thankyou 😇🥰#bantusharing #ingintahu #jantinababy

13 Balas

Kromosom sis. Yg menentukan jantina adalah sperma suami. Telur perempuan adalah X, sperma suami akan membawa kromosom X atau Y. Kalau sperma suami adalah kromosom Y ketika itu bersenyawa dengan telur sis kromos X (XY) maka akan jadi baby lelaki. Sis boleh research. Suami kena banyak makan apa untuk dapatkan baby jantina apa. Usaha doa tawakkal

10mo ago

sperm bawa kromosom XY ovum kromosom XX bila pecah sperm ada yg X dan ada Y, ovum plk ada X dan ada X. gabung 1 dr sperm 1 dr ovum dapat la XX @ XY